Download Albanian screen frekuencat images

Related Post : Albanian screen frekuencat

Albanian Screen - Frekuencat
Ketu do te gjeni frekuencat e transmetimit te sinjalit nga Albanian Screen....
Last update Fri, 18 Apr 2014 14:32:00 GMT Read More

Albanian Screen | Shiko Tv Shqip Live Online - Kanale
Kliko ketu per CHAT Albanian screen Në qendër të televizionit Albanian Screen janë njerëzit, shqiptaret me të drejtën e tyre për t’u informuar, argëtuar ...
Last update Wed, 16 Apr 2014 09:41:00 GMT Read More

Lista e frekuencave - Albanian Screen TV
Numri Qytetet Frekuencat; 1: Tiranë-Krujë-Durrës-Fier: Kanali 25UHF: 2: Vlorë: Kanali 50UHF: 3: Lushnjë: Kanali 31UHF: 4: Berati-Kuçovë: Kanali 49UHF: 5 ...
Last update Fri, 18 Apr 2014 04:23:00 GMT Read More

Frequencat dhe kanalet - DIGITALB.CH – KANALE SHQIPTARE
Frekuenca:10845 Symbol Rate:30000 Polarizimi: Horizontal Fec:8PSK 3/5 DVB-S2 MPEG-4. Ne kete frekuence jane keto kanale: Film Nje HD – Kanal i digitalb, i cili ...
Last update Thu, 17 Apr 2014 16:56:00 GMT Read More

Top Channel - Wikipedia
Top Channel është stacion radioteleviziv privat i krijuar më 30 korrik 2001 me qendër në Shqipëri . Sinjalin klasik të transmetimeve nga ky stacion ...
Last update Fri, 07 Mar 2014 00:34:00 GMT Read More